مطالب خواندنی از دنیای وب

معرفی و بررسی مطالب جذاب در سطح وب فارسی

مطالب خواندنی از دنیای وب

معرفی و بررسی مطالب جذاب در سطح وب فارسی

طرز تهیه شیرینی ماکارون خانگی

ماکارون یکی از دسرهای بین المللی خوشمزه است که منشا آن فرانسه است. مواد اولیه این شیرینی مجلسی البته سفیده تخم مرغ و شکر است، زیرا این شیرینی در رنگ های مختلف درست می شود و برای تهیه آن از رنگ خوراکی نیز استفاده می شود. جالب است بدانید شیرینی ماکارونی شباهت زیادی به شیرینی لطیفه ما ایرانی ها دارد. 


مرحله  اول

برای تهیه شیرینی با ماکارون های رنگارنگ ابتدا سفیده ها را در ظرفی ریخته و به مدت 2 ساعت در دمای محیط می گذاریم تا رطوبت آن کاملا گرفته شود سپس آرد بادام را اضافه می کنیم که بهتر است درست شود.

مرحله دوم

در این مرحله پوست بادام ها را می گیریم و کاملا خشک می کنیم و چرخ می کنیم و در آخر بدون فشار دادن بادام از صافی رد می کنیم چون در هنگام پختن ماکارونی روغن می آورد و سفت می شود.

مرحله سوم

حالا پودر بادام را با پودر قند در ظرفی الک کرده و کنار بگذارید. سفیده ها را با دور تند همزن برقی می زنیم تا یکدست شود و سپس شکر را کم کم در حین هم زدن اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله هم زدن را ادامه می دهیم تا وقتی کاسه را برعکس می کنیم مواد بیرون بیاید. بعد از آن رنگ ژلاتینی را با وانیل اضافه می کنیم و با لیسک خوب هم می زنیم.

مرحله پنجم

به همین ترتیب مخلوط پودر قند و پودر بادام الک شده را کم کم اضافه می کنیم و همه مواد را با هم مخلوط می کنیم تا جدا از اینکه خامه قنادی کاملا مخلوط و یکدست شود، سفیده ها نخوابند.

مرحله ششم

سپس مخلوط را داخل قیف می ریزیم، قلم مو را با کمی روغن چرب می کنیم و صفحه سیلیکونی ماکارون ها را چرب می کنیم، صفحه پخت را بیرون می آوریم و داخل صفحه سیلیسیم می گذاریم.

مرحله هفتم

حالا مخلوط ماکارونی را با استفاده از یک تابع داخل دایره های بشقاب پر کنید تا کاملا پر شود و بشقاب را چند بار به آرامی روی زمین فشار دهید تا هوای اضافی گرفته شود و در دمای اتاق بماند. 1 ساعت به بالا بسته شدن

مرحله هشتم

هنگام دست زدن به ماکارونی نباید به دستمان بچسبد. سپس فر را روشن کرده و به مدت 5 دقیقه روی 130 درجه قرار دهید و سپس پاستا را به مدت 20 دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد.

مرحله نهم

بعد از گذشت زمان پخت، ماکارون ها را از فر خارج می کنیم و می گذاریم خنک شوند، سپس از ورقه سیلیکونی خارج می کنیم و هر نوع خامه ای که دوست داریم یا گاناش یا خامه فرم گرفته در ماکارون ها می ریزیم. بنوشید

خامه زده شده

برای لایه بین ماکارون ها می توانید از خامه فرم گرفته استفاده کنید که شیرینی را خوشمزه تر می کند. اگر می خواهید خامه فرم گرفته را در خانه درست کنید، توصیه می کنم به مقاله زیر بروید.

منبع: ماکارون شیرینی تا